Cesare Paciotti

Ценителите на дизайнерските обувки със сигурност са чували за Чезаре Пачоти, който е истински гений в създаването на безценните „бижута”.

Ако не познавате марката, е време да научите за нея, защото тя се предлага и на българския пазар. Представител на бранда за страната ни е Юлияна Дончева, заедно със съдружниците си Даниела Димова и Румен Янков. Марката се появи в България още преди 10 години, а бутик на Cesare Paciotti може да откриете на улица ”Съборна” 14 в София.

Чезаре Пачоти е роден в Италия. Силната си привързаност и любов към аксесоарите дължи на родителите си, които са собственици на фабрика за обувки. Бащата на Чезаре – Джузепе създава своята компания още през 1948 година, стартирайки с мъжка класическа линия, наречена “Париж”.

През 1980 година Чезаре поема контрола над семейния бизнес, реализирайки своята първа колекция, която кръщава на себе си. Дизайнерът на обувки е работил заедно с едни от най-големите имена в италианската мода като Джани Версаче, Ромео Джили, Долче и Габана, Роберто Кавали.

Обувките, които създава италианският моделиер са като произведение на изкуството. Уникалният дизайн и фина изработка, съчетани с качествени материи ги правят любими на ценителите. В зимната колекция са използвани основно кожа и мек велур. Вниманието привличат питонов принт, дантела, капси и инкрустирани камъни. Както дамските модели, така и мъжките излъчват много класа и лукс.

Контакти

Свържете се с нас

T: 0899 710 310
Е: info@viasaborna.com

Заповядайте на място

София 1000, ул. „Съборна“ 14
08.00 - 22.00 ч. (понеделник - неделя)

Нашите Магазини

Магазин Съборна

София 1000,
ул. „Съборна“ 14
0899 710 310

Магазин Paradise Center

София 1407,
бул. „Черни връх“ 100
0899 710 310